РАКЕТАТА „СОЈУЗ“ СО ТРОЈЦА РУСИ ПОЛЕТА КОН МЕЃУНАРОДНАТА ВСЕЛЕНСКА СТАНИЦА

РАКЕТАТА „СОЈУЗ“ СО ТРОЈЦА РУСИ ПОЛЕТА КОН МЕЃУНАРОДНАТА ВСЕЛЕНСКА СТАНИЦА

Тројца руски космонаути денеска со ракетата „Сојуз“ полетаа кон Меѓународната вселенска станица (МВС), во момент кога меѓу Русија и западните земји постои екстремна тензија поради…

Види повеќе РАКЕТАТА „СОЈУЗ“ СО ТРОЈЦА РУСИ ПОЛЕТА КОН МЕЃУНАРОДНАТА ВСЕЛЕНСКА СТАНИЦА