predavanje azov

МЕЈНСТРИМ МЕДИУМИТЕ ГО ПРИКРИВААТ ПРЕДАВАЊЕТО НА УКРАИНСКИОТ АЗОВ ВО МАРИУПОЛ

264 украински војници, меѓу кои 53 тешко повредени, им се предадоа на руските сили во понеделникот по повеќемесечниот престој во фабриката за железо и челик…

Види повеќе МЕЈНСТРИМ МЕДИУМИТЕ ГО ПРИКРИВААТ ПРЕДАВАЊЕТО НА УКРАИНСКИОТ АЗОВ ВО МАРИУПОЛ