merki vo nastavata

KOBИД МЕРКИТЕ НЕПОВРАТНО ГИ УНАЗАДИЈА УЧЕНИЦИТЕ! ПЕДАГОЗИТЕ СЛОЖНИ: КОГА ТОГАШ СÈ ЌЕ СЕ НАПЛАТИ

Неуспесите во образованието, ако не се подготвени самите да ги надополнат, учениците некогаш скапо ќе платат, предупредуваат наставниците и педагозите. Според Новости, наставниците и педагозите…

Види повеќе KOBИД МЕРКИТЕ НЕПОВРАТНО ГИ УНАЗАДИЈА УЧЕНИЦИТЕ! ПЕДАГОЗИТЕ СЛОЖНИ: КОГА ТОГАШ СÈ ЌЕ СЕ НАПЛАТИ