ЛЕТУВАЊЕ НА РААТ: ГРЦИЈА ПЛАНИРА ДО ЛЕТО ДА СЕ УКИНАТ СИТЕ РЕСТРИКТИВНИ МЕРКИ

ЛЕТУВАЊЕ НА РААТ: ГРЦИЈА ПЛАНИРА ДО ЛЕТО ДА СЕ УКИНАТ СИТЕ РЕСТРИКТИВНИ МЕРКИ

Грција се стреми, како што се приближува летниот период, така постепено да ги укинува рестриктивните мерки наметнати од пaндемијата, а до Велигден, според најавите од…

Види повеќе ЛЕТУВАЊЕ НА РААТ: ГРЦИЈА ПЛАНИРА ДО ЛЕТО ДА СЕ УКИНАТ СИТЕ РЕСТРИКТИВНИ МЕРКИ
ДОПОЛНИТЕЛНО ОЛАБАВУВАЊЕ НА МЕРКИТЕ ВО ГРЦИЈА

ДОПОЛНИТЕЛНО ОЛАБАВУВАЊЕ НА МЕРКИТЕ ВО ГРЦИЈА

Стадионите да функционираат со целосна исполнетост, а учениците и вaкцинираните просветни работници да прават само еден тест седмично, се препораките на надлежната комисија на епидемиолози…

Види повеќе ДОПОЛНИТЕЛНО ОЛАБАВУВАЊЕ НА МЕРКИТЕ ВО ГРЦИЈА