dr merkola

Д-Р МЕРКОЛА ГО ТУЖЕШЕ GOOGLE ЗА ОТСТРАНУВАЊЕ НА НЕГОВИОТ YOUTUBE КАНАЛ

Џозеф Меркола, лекар од Флорида, познат по промовирање природни здравствени решенија, ги тужеше Гугл и нејзината матична компанија Alphabet за блокирање на неговиот канал на…

Види повеќе Д-Р МЕРКОЛА ГО ТУЖЕШЕ GOOGLE ЗА ОТСТРАНУВАЊЕ НА НЕГОВИОТ YOUTUBE КАНАЛ