metavers

РОДИТЕЛИ ВНИМАВАЈТЕ! МЕТАВЕРС ДОАЃА, А ТОА Е НАЈГОЛЕМАТА ОПАСНОСТ ЗА ДЕЦАТА

Иднината на Metaverse е толку голема што Марк Закерберг го смени името на Facebook во Meta. Компаниите за игри и едукативна технологија се тркаат да…

Види повеќе РОДИТЕЛИ ВНИМАВАЈТЕ! МЕТАВЕРС ДОАЃА, А ТОА Е НАЈГОЛЕМАТА ОПАСНОСТ ЗА ДЕЦАТА
bil gejts meta

БИЛ ГЕЈТС МУ СВРТИ ГРБ НА KOBИД? ПОКРАЈ НУКЛЕАРКИ И ЗЕМЈИШТА СЕГА ИНВЕСТИРА ВО ВИДЕО ИГРИ

Вчера Мајкрософт инвестираше речиси 70 милијарди американски долари во својата визија за иднината, што отвора нови можности за Бил Гејтс и неговите фиксни идеи. Компанијата…

Види повеќе БИЛ ГЕЈТС МУ СВРТИ ГРБ НА KOBИД? ПОКРАЈ НУКЛЕАРКИ И ЗЕМЈИШТА СЕГА ИНВЕСТИРА ВО ВИДЕО ИГРИ