BAKЦИHИPAH?! СЛАВНИОТ РАКОМЕТАР МИКЕЛ ХАНСЕН СЕ БОРИ ЗА ЖИВОТ ПОРАДИ ТPOМБ!

BAKЦИHИPAH?! СЛАВНИОТ РАКОМЕТАР МИКЕЛ ХАНСЕН СЕ БОРИ ЗА ЖИВОТ ПОРАДИ ТPOМБ!

Данскиот ракометар Микел Хансен, еден од најдобрите играчи во светот, ја заврши сезоната во ПСЖ откако заработил воспаление на вените во комбинација со белодробна емболија,…

Види повеќе BAKЦИHИPAH?! СЛАВНИОТ РАКОМЕТАР МИКЕЛ ХАНСЕН СЕ БОРИ ЗА ЖИВОТ ПОРАДИ ТPOМБ!