РУСИЈА ТВРДИ ДЕКА ВО ЦРНОТО МОРЕ ПЛОВАТ СТОТИЦИ УКРАИНСКИ МИНИ, УКРАИНА НЕГИРА, ТУРЦИЈА ИЗДАДЕ ПРЕДУПРЕДУВАЊЕ

РУСИЈА ТВРДИ ДЕКА ВО ЦРНОТО МОРЕ ПЛОВАТ СТОТИЦИ УКРАИНСКИ МИНИ, УКРАИНА НЕГИРА, ТУРЦИЈА ИЗДАДЕ ПРЕДУПРЕДУВАЊЕ

Главната руска разузнавачка агенција објави дека неколку стотици мини отпловиле во Црното Море откако се откачиле од јажињата во близина на украинските пристаништа, тврдење кое…

Види повеќе РУСИЈА ТВРДИ ДЕКА ВО ЦРНОТО МОРЕ ПЛОВАТ СТОТИЦИ УКРАИНСКИ МИНИ, УКРАИНА НЕГИРА, ТУРЦИЈА ИЗДАДЕ ПРЕДУПРЕДУВАЊЕ