ministerstvo za zdravstvo

ОВА Е КРАЈ НА KOPОНAТA ВО СРБИЈА! МИНИСТЕРСТВОТО ЗА ЗДРАВСТВО ПРИЗНА ДЕКА НЕМА НИКАКВИ ДОКАЗИ ЗА BИPУСOT, РСR-ТЕСТOТ И ЕФИКАСНОСТА НА MACКИТЕ (ДОКУМЕНТИ-СЛИКА)

Сѐ изгледа се случува во вистинско време, па иако овој документ е стар повеќе од еден месец, ниту еден од нашите медиуми не најде за…

Види повеќе ОВА Е КРАЈ НА KOPОНAТA ВО СРБИЈА! МИНИСТЕРСТВОТО ЗА ЗДРАВСТВО ПРИЗНА ДЕКА НЕМА НИКАКВИ ДОКАЗИ ЗА BИPУСOT, РСR-ТЕСТOТ И ЕФИКАСНОСТА НА MACКИТЕ (ДОКУМЕНТИ-СЛИКА)