kovid merki vo makedonija

СЕ УКИНУВААТ СИТЕ KOBИД ОГРАНИЧУВАЊА ВО МАКЕДОНИЈА!

Ова секако е… … Обична првоаприлска шега. Со овој „полтронски“ тим на чело на здравствените институции, и тоа како ќе се изначекаме за една ваква…

Види повеќе СЕ УКИНУВААТ СИТЕ KOBИД ОГРАНИЧУВАЊА ВО МАКЕДОНИЈА!