mmf

ММФ: ”РАБОТИТЕ” НАЈВЕРОЈАТНО ЌЕ СЕ ВЛОШАТ

Меѓународниот монетарен фонд (ММФ) повторно ги намали проекциите за глобалниот економски раст во 2023 година, предвидувајќи пад на светската економија за четири трилиони долари до…

Види повеќе ММФ: ”РАБОТИТЕ” НАЈВЕРОЈАТНО ЌЕ СЕ ВЛОШАТ