ШТО НИ ПОРАЧА РУСКОТО МНР ПО ПРОТЕРУВАЊЕТО НА ПЕТТЕ РУСКИ ДИПЛОМАТИ ОД МАКЕДОНИЈА?!

ШТО НИ ПОРАЧА РУСКОТО МНР ПО ПРОТЕРУВАЊЕТО НА ПЕТТЕ РУСКИ ДИПЛОМАТИ ОД МАКЕДОНИЈА?!

Коментар на портпаролката на МНР на Русија Марија Захарова во врска со протерувањето на руските дипломати од Македонија „На 28 март, пет дипломати од Амбасадата…

Види повеќе ШТО НИ ПОРАЧА РУСКОТО МНР ПО ПРОТЕРУВАЊЕТО НА ПЕТТЕ РУСКИ ДИПЛОМАТИ ОД МАКЕДОНИЈА?!