moderna

МОДЕРНА ПОВЛЕКУВА 764.900 ДОЗИ ПОРАДИ КОНТАМИНАЦИЈА СО ТУЃО ТЕЛО

Американската фармацевтска компанија „Модерна“ денеска соопшти дека повлекува од пазарот 764.900 дози од вакцината против ковид 19, бидејќи едно од шишињата што е производ на…

Види повеќе МОДЕРНА ПОВЛЕКУВА 764.900 ДОЗИ ПОРАДИ КОНТАМИНАЦИЈА СО ТУЃО ТЕЛО