mokta na narodot

МОЌТА НА НАРОДОТ – ПАЃААТ НАРЕДБИТЕ ЗА ЗАДОЛЖИТЕЛНА BAKЦИНА

Како домино паѓаат наредбите за задолжителна вaкцинација. Прво, Данска објави крај на сите наредби. Нема повеќе пасоши за вaкцинација, затворање, социјално дистанцирање и нема повеќе…

Види повеќе МОЌТА НА НАРОДОТ – ПАЃААТ НАРЕДБИТЕ ЗА ЗАДОЛЖИТЕЛНА BAKЦИНА