ПОТПОЛНО ЛУДИЛО! АМЕРИКАНСКИ ВОЕН БРОД НЕ МОЖЕ ДА ИСПЛОВИ ЗАТОА ШТО КАПЕТАНОТ НЕ Е BAKЦИНИPAH!

ПОТПОЛНО ЛУДИЛО! АМЕРИКАНСКИ ВОЕН БРОД НЕ МОЖЕ ДА ИСПЛОВИ ЗАТОА ШТО КАПЕТАНОТ НЕ Е BAKЦИНИPAH!

Морнарицата вели дека неидентификуван воен брод, односно разорувач опремен со наведувани проектили не може да исплови, затоа што е командуван од офицер кој не смее…

Види повеќе ПОТПОЛНО ЛУДИЛО! АМЕРИКАНСКИ ВОЕН БРОД НЕ МОЖЕ ДА ИСПЛОВИ ЗАТОА ШТО КАПЕТАНОТ НЕ Е BAKЦИНИPAH!