(ЕКСКЛУЗИВНО ВИДЕО) КАКО ТОНЕШЕ РУСКАТА ГОРДОСТ НА ЦРНОТО МОРЕ, МОЌНИОТ ВОЕН БРОД „МОСКВА“

(ЕКСКЛУЗИВНО ВИДЕО) КАКО ТОНЕШЕ РУСКАТА ГОРДОСТ НА ЦРНОТО МОРЕ, МОЌНИОТ ВОЕН БРОД „МОСКВА“

Видеото од потонувањето на водечката руска крстарица и воедно најмоќен воен брод во Црното Море – „Москва“, кој замина во историјата на 14 април, можете…

Види повеќе (ЕКСКЛУЗИВНО ВИДЕО) КАКО ТОНЕШЕ РУСКАТА ГОРДОСТ НА ЦРНОТО МОРЕ, МОЌНИОТ ВОЕН БРОД „МОСКВА“