ОДГОВОР НА МОСКВА ДО ВАШИНГТОН: „НЕМАТЕ ИНСТРУМЕНТ ПРОТИВ РУСИЈА, ЌЕ БИДЕТЕ ПОРАЗЕНИ КАКО И СЕКОГАШ“

ОДГОВОР НА МОСКВА ДО ВАШИНГТОН: „НЕМАТЕ ИНСТРУМЕНТ ПРОТИВ РУСИЈА, ЌЕ БИДЕТЕ ПОРАЗЕНИ КАКО И СЕКОГАШ“

„Секоја американска авантура против Русија секогаш завршува со пораз,“ изјави директорот на северноамериканскиот оддел на Министерството за надворешни работи на Русија и поранешен амбасадор во…

Види повеќе ОДГОВОР НА МОСКВА ДО ВАШИНГТОН: „НЕМАТЕ ИНСТРУМЕНТ ПРОТИВ РУСИЈА, ЌЕ БИДЕТЕ ПОРАЗЕНИ КАКО И СЕКОГАШ“
РУСКА ПРОЛЕТ 2.0: КАКО МОСКВА НАУЧИ ДА ПРЕСТАНЕ ДА СЕ ГРИЖИ И ДА ГО САКА НЕЗАПАДНОТО

РУСКА ПРОЛЕТ 2.0: КАКО МОСКВА НАУЧИ ДА ПРЕСТАНЕ ДА СЕ ГРИЖИ И ДА ГО САКА НЕЗАПАДНОТО

Во опширна статија за Русија на рускиот вебсајт Светска политика, директорот на московскиот Карнеги центар, Дмитри Тренин, изложува план за „Русија во ново издание“, засновано на…

Види повеќе РУСКА ПРОЛЕТ 2.0: КАКО МОСКВА НАУЧИ ДА ПРЕСТАНЕ ДА СЕ ГРИЖИ И ДА ГО САКА НЕЗАПАДНОТО