НИ СРАМ НИ ПЕРДЕ - НА МРТ ВО ВТОРНИК НАМЕСТО ПОРТУГАЛИЈА-МАКЕДОНИЈА ЌЕ ГЛЕДАМЕ СНИМКА ОД „ОСКАРИТЕ“

НИ СРАМ НИ ПЕРДЕ – НА МРТ ВО ВТОРНИК НАМЕСТО ПОРТУГАЛИЈА-МАКЕДОНИЈА ЌЕ ГЛЕДАМЕ СНИМКА ОД „ОСКАРИТЕ“

Во Долби театарот во Лос Анѓелес вечерва ќе се одржи 94. доделување „Оскари“ – најпрестижната светска филмска награда што ја доделува Американската академија за филмски…

Види повеќе НИ СРАМ НИ ПЕРДЕ – НА МРТ ВО ВТОРНИК НАМЕСТО ПОРТУГАЛИЈА-МАКЕДОНИЈА ЌЕ ГЛЕДАМЕ СНИМКА ОД „ОСКАРИТЕ“