mrtvi ptici pagaat od neboto vo meksiko

СТОТИЦИ МРTВИ ПТИЦИ ПАЃААТ ОД НЕБОТО ВО МЕКСИКО! КАМЕРА ОД ВИДЕО НАДЗОР СНИМИ СÈ (ВИДЕО)

Стотици птици од расата (Кос) паднаа од небото на 7 февруари во областа Алваро Обрегон во градот Куотемок во Мексико, а загрижувачкиот феномен е снимен…

Види повеќе СТОТИЦИ МРTВИ ПТИЦИ ПАЃААТ ОД НЕБОТО ВО МЕКСИКО! КАМЕРА ОД ВИДЕО НАДЗОР СНИМИ СÈ (ВИДЕО)