(ВИДЕО) ВРАЌАЊЕ НА НАЦИЗМОТ: „РУСИТЕ НЕ СЕ БАШ ЕВРОПЕЈЦИ, ЗАТОА НИВНАТА СМРТ НЕ Е МНОГУ ЕВРОПСКА,“ ТВРДИ ГЕРМАНКА

(ВИДЕО) ВРАЌАЊЕ НА НАЦИЗМОТ: „РУСИТЕ НЕ СЕ БАШ ЕВРОПЕЈЦИ, ЗАТОА НИВНАТА СМРТ НЕ Е МНОГУ ЕВРОПСКА,“ ТВРДИ ГЕРМАНКА

Германскиот политиколог Флоренс Гауб објави една благо речена понижувачка теорија поврзана со Русија и Русите. Таа во својата анализа изјави дека „Русите иако изгледаат како…

Види повеќе (ВИДЕО) ВРАЌАЊЕ НА НАЦИЗМОТ: „РУСИТЕ НЕ СЕ БАШ ЕВРОПЕЈЦИ, ЗАТОА НИВНАТА СМРТ НЕ Е МНОГУ ЕВРОПСКА,“ ТВРДИ ГЕРМАНКА
НЕЛИ НЕМА НАЦИЗАМ?! УКРАИНА ПОДГОТВУВА ЗАКОН: ЌЕ ЈА ЗАБРАНУВА МОСКОВСКАТА ПАТРИЈАРШИЈА

НЕЛИ НЕМА НАЦИЗАМ?! УКРАИНА ПОДГОТВУВА ЗАКОН: ЌЕ ЈА ЗАБРАНУВА МОСКОВСКАТА ПАТРИЈАРШИЈА

Врховната рада на Украина регистрираше предлог-закон за забрана на Московската патријаршија во Украина. Доколку нацрт-законот биде усвоен, целиот имот на Московската патријаршија и нејзиното раководство…

Види повеќе НЕЛИ НЕМА НАЦИЗАМ?! УКРАИНА ПОДГОТВУВА ЗАКОН: ЌЕ ЈА ЗАБРАНУВА МОСКОВСКАТА ПАТРИЈАРШИЈА