rublja

И ПОКРАЈ САНКЦИИТЕ, РУСКАТА РУБЉА ПРОДОЛЖУВА ДА РАСТЕ, ИМА НАЈДОБРА ДИНАМИКА МЕЃУ ВАЛУТИТЕ ВО СВЕТОТ

Руската рубља зајакна во понеделникот во однос на американскиот долар на 55,44 рубљи за долар, соопшти Московската берза. Со оваа стапка се тргува со американската…

Види повеќе И ПОКРАЈ САНКЦИИТЕ, РУСКАТА РУБЉА ПРОДОЛЖУВА ДА РАСТЕ, ИМА НАЈДОБРА ДИНАМИКА МЕЃУ ВАЛУТИТЕ ВО СВЕТОТ