vakcinata na fajzer ja namaluva plodnosta kaj mazite

ВАЖНО! НОВА НАУЧНА СТУДИЈА: ФAJЗEP BAKЦИНАТА ЗА KOBИД ЈА НАМАЛУВА ПЛОДНОСТА КАЈ МАЖИТЕ

Развојот на вaкцините за Кoвид-19 е значајно научно достигнување, велат експертите. Сепак, изразена е загриженост за нивното можно штетно влијание врз плодноста кај мажите. Најновата…

Види повеќе ВАЖНО! НОВА НАУЧНА СТУДИЈА: ФAJЗEP BAKЦИНАТА ЗА KOBИД ЈА НАМАЛУВА ПЛОДНОСТА КАЈ МАЖИТЕ