pocnuva vtoroto polugodie na ucebnata godina

НЕКА ВИДАТ НАШИТЕ НАДЛЕЖНИ: НЕМА ПОРИГОРОЗНИ ПРОТОКОЛИ ЗА ДЕЦАТА ВО СОСЕДНА СРБИЈА! ЕВЕ КАКО ЌЕ ЈА СЛЕДАТ НАСТАВАТА ОД ПОНЕДЕЛНИК

Училишниот тим одлучи следната недела учениците да одат на училиште по истиот модел како досега. Тоа практично значи дека средношколците и постарите основци наставата ја…

Види повеќе НЕКА ВИДАТ НАШИТЕ НАДЛЕЖНИ: НЕМА ПОРИГОРОЗНИ ПРОТОКОЛИ ЗА ДЕЦАТА ВО СОСЕДНА СРБИЈА! ЕВЕ КАКО ЌЕ ЈА СЛЕДАТ НАСТАВАТА ОД ПОНЕДЕЛНИК