ВЛАДАТА ОДОБРИ ВЛЕЗ И ПРЕСТОЈ НА СТРАНСКИ ВООРУЖЕНИ СИЛИ ВО ЗЕМЈАВА!

ВЛАДАТА ОДОБРИ ВЛЕЗ И ПРЕСТОЈ НА СТРАНСКИ ВООРУЖЕНИ СИЛИ ВО ЗЕМЈАВА!

Владата донесе одлука за одобрување на влез и престој на странски вооружени сили на територијата на  Македонија заради учество на вежбата „Swift Response – 22“.…

Види повеќе ВЛАДАТА ОДОБРИ ВЛЕЗ И ПРЕСТОЈ НА СТРАНСКИ ВООРУЖЕНИ СИЛИ ВО ЗЕМЈАВА!