КАРАНТИНИТЕ ПРЕДИЗВИКАЛЕ ХАОС: НАЈПОВРЕДЕНИ СЕ МЛАДИТЕ ЛУЃЕ - НОВА НАУЧНА СТУДИЈА НА ЦДЦ

КАРАНТИНИТЕ ПРЕДИЗВИКАЛЕ ХАОС: НАЈПОВРЕДЕНИ СЕ МЛАДИТЕ ЛУЃЕ И УЧЕНИЦИТЕ – НОВА НАУЧНА СТУДИЈА НА ЦДЦ

Сигурно ќе поминат години пред пошироката јавност целосно да ги разбере последиците од мерките за изолација што владите ширум светот им ги наметнаа на своите…

Види повеќе КАРАНТИНИТЕ ПРЕДИЗВИКАЛЕ ХАОС: НАЈПОВРЕДЕНИ СЕ МЛАДИТЕ ЛУЃЕ И УЧЕНИЦИТЕ – НОВА НАУЧНА СТУДИЈА НА ЦДЦ