nenadejno pocina 25 godisen nba kosarkar

НЕНАДЕЈНО ПОЧИНА 25 ГОДИШЕН НБА КОШАРКАР

На 25 години светот го напушти поранешниот истакнат играч на Универзитетот Хомстед и Пердју, кој играше и во НБА лигата – Кејлеб Свонинг. Набргу по…

Види повеќе НЕНАДЕЈНО ПОЧИНА 25 ГОДИШЕН НБА КОШАРКАР