nebenzija

НЕБЕНЗИЈА: СНИМКАТА ОД ТЕЛАТА ВО БУЧА Е ОД 3 АПРИЛ, ПО ЗАМИНУВАЊЕТО НА РУСКИТЕ СИЛИ ОД ГРАДОТ

Амбасадорот на Русија во Советот за безбедност на ОН, Василиј Небензја, рече дека приказната дека Русија е одговорна за масакрот во Буча е голема лага.…

Види повеќе НЕБЕНЗИЈА: СНИМКАТА ОД ТЕЛАТА ВО БУЧА Е ОД 3 АПРИЛ, ПО ЗАМИНУВАЊЕТО НА РУСКИТЕ СИЛИ ОД ГРАДОТ