НЕКРОЛОГ ЗА МЕДЕЛИН ОЛБРАЈТ ПРЕД КАПИТОЛ СО „ФИН“ ТЕКСТ ВО ПРИЛОГ

НЕКРОЛОГ ЗА МЕДЕЛИН ОЛБРАЈТ ПРЕД КАПИТОЛ СО „ФИН“ ТЕКСТ ВО ПРИЛОГ

Кога човек конечно ќе ја загуби целосната верба во македонскиот народ, ќе се најде некој ваков поединец да го врати назад во „македонштината“. Поменов за…

Види повеќе НЕКРОЛОГ ЗА МЕДЕЛИН ОЛБРАЈТ ПРЕД КАПИТОЛ СО „ФИН“ ТЕКСТ ВО ПРИЛОГ