(ВИДЕО) ЛУЃЕТО ГИ ИСПРАЌААТ СО РАКОПЛЕСКАЊЕ: ПОГЛЕДНЕТЕ КАКО ЕЛИТНИОТ РУСКИ БАТАЛЈОН „СОМАЛИЈА“ СЕ УПАТУВА ВО КОНЕЧНА БИТКА СО НЕО-НАЦИСТИТЕ ОД МАРИУПОЛ

(ВИДЕО) ЛУЃЕТО ГИ ИСПРАЌААТ СО РАКОПЛЕСКАЊЕ: ПОГЛЕДНЕТЕ КАКО ЕЛИТНИОТ РУСКИ БАТАЛЈОН „СОМАЛИЈА“ СЕ УПАТУВА ВО КОНЕЧНА БИТКА СО НЕО-НАЦИСТИТЕ ОД МАРИУПОЛ

Јуришниот баталјон на ДНР „Сомалија“ тргнува во конечен марш низ Мариупол до фабриката „Азовстал“, каде се кријат последните припадници на нео-нацистичкиот „Азов“ во градот. Жителите…

Види повеќе (ВИДЕО) ЛУЃЕТО ГИ ИСПРАЌААТ СО РАКОПЛЕСКАЊЕ: ПОГЛЕДНЕТЕ КАКО ЕЛИТНИОТ РУСКИ БАТАЛЈОН „СОМАЛИЈА“ СЕ УПАТУВА ВО КОНЕЧНА БИТКА СО НЕО-НАЦИСТИТЕ ОД МАРИУПОЛ
ШТО ЌЕ СЕ СЛУЧУВА ДЕНЕС ПО 13 ЧАСОТ?! РУСКАТА ВОЈСКА ИМ ДАДЕ ПОСЛЕДНА ПОНУДА НА НЕО-НАЦИСТИТЕ И СТРАНСКИТЕ ПЛАТЕНИЦИ ОД МАРИУПОЛ ДА СЕ ПРЕДАДАТ ПРЕД ДА БИДАТ ТОТАЛНО УНИШТЕНИ

ШТО ЌЕ СЕ СЛУЧУВА ДЕНЕС ПО 13 ЧАСОТ?! РУСКАТА ВОЈСКА ИМ ДАДЕ ПОСЛЕДНА ПОНУДА НА НЕО-НАЦИСТИТЕ И СТРАНСКИТЕ ПЛАТЕНИЦИ ОД МАРИУПОЛ ДА СЕ ПРЕДАДАТ ПРЕД ДА БИДАТ ТОТАЛНО УНИШТЕНИ

Руската армија им даде рок на украинските вооружените сили, неонацистите и странските платеници од Мариупол да си ги спасат главите. Министерството за одбрана на Русија…

Види повеќе ШТО ЌЕ СЕ СЛУЧУВА ДЕНЕС ПО 13 ЧАСОТ?! РУСКАТА ВОЈСКА ИМ ДАДЕ ПОСЛЕДНА ПОНУДА НА НЕО-НАЦИСТИТЕ И СТРАНСКИТЕ ПЛАТЕНИЦИ ОД МАРИУПОЛ ДА СЕ ПРЕДАДАТ ПРЕД ДА БИДАТ ТОТАЛНО УНИШТЕНИ
УШТЕ ОВА ТРЕБАШЕ: ГЕРМАНСКИ НЕОНАЦИСТИ ЗАМИНУВААТ ДА УБИВААТ РУСИ ВО УКРАИНА

УШТЕ ОВА ТРЕБАШЕ: ГЕРМАНСКИ НЕОНАЦИСТИ ЗАМИНУВААТ ДА УБИВААТ РУСИ ВО УКРАИНА

Германските безбедносни служби предупредуваат дека повеќе германски неонацисти тргнале кон Украина за да се приклучат во борбата на украинските власти. Според германските медиуми, станува збор…

Види повеќе УШТЕ ОВА ТРЕБАШЕ: ГЕРМАНСКИ НЕОНАЦИСТИ ЗАМИНУВААТ ДА УБИВААТ РУСИ ВО УКРАИНА