(ВИДЕО) ВРАЌАЊЕ НА НАЦИЗМОТ: „РУСИТЕ НЕ СЕ БАШ ЕВРОПЕЈЦИ, ЗАТОА НИВНАТА СМРТ НЕ Е МНОГУ ЕВРОПСКА,“ ТВРДИ ГЕРМАНКА

(ВИДЕО) ВРАЌАЊЕ НА НАЦИЗМОТ: „РУСИТЕ НЕ СЕ БАШ ЕВРОПЕЈЦИ, ЗАТОА НИВНАТА СМРТ НЕ Е МНОГУ ЕВРОПСКА,“ ТВРДИ ГЕРМАНКА

Германскиот политиколог Флоренс Гауб објави една благо речена понижувачка теорија поврзана со Русија и Русите. Таа во својата анализа изјави дека „Русите иако изгледаат како…

Види повеќе (ВИДЕО) ВРАЌАЊЕ НА НАЦИЗМОТ: „РУСИТЕ НЕ СЕ БАШ ЕВРОПЕЈЦИ, ЗАТОА НИВНАТА СМРТ НЕ Е МНОГУ ЕВРОПСКА,“ ТВРДИ ГЕРМАНКА
РУСИТЕ УАПСИЛЕ 60 ПРИВРЗАНИЦИ НА УКРАИНСКО НЕО-НАЦИСТИЧКО ДВИЖЕЊЕ

РУСИТЕ УАПСИЛЕ 60 ПРИВРЗАНИЦИ НА УКРАИНСКО НЕО-НАЦИСТИЧКО ДВИЖЕЊЕ

Руската Федерална служба за безбедност (ФСБ) денеска соопшти дека во акции спроведени во 23 региони низ Русија уапсила 60 приврзаници на украинска „нео-нацистичка“ организација, како…

Види повеќе РУСИТЕ УАПСИЛЕ 60 ПРИВРЗАНИЦИ НА УКРАИНСКО НЕО-НАЦИСТИЧКО ДВИЖЕЊЕ
ЕВРОПА ВО 2022 - ИЗБОЦКАНА ОД „BAKЦИHИ“, САНКЦИИ, РУСОФОБИЈА И НЕО-НАЦИЗАМ

ЕВРОПА ВО 2022 – ИЗБОЦКАНА ОД „BAKЦИHИ“, САНКЦИИ, РУСОФОБИЈА И НЕО-НАЦИЗАМ

Министерството за надворешни работи на Русија му одговори на францускиот претседател Макрон, кој беше навреден од карикатурата на Твитер на руската амбасада во Париз. Објавената…

Види повеќе ЕВРОПА ВО 2022 – ИЗБОЦКАНА ОД „BAKЦИHИ“, САНКЦИИ, РУСОФОБИЈА И НЕО-НАЦИЗАМ