richard fleming

ДОКТОР ЈА ТЕСТИРАЛ ФАЈЗЕРОВАТА BAKЦИНA ПРОТИВ KOBИД 19 НА ПРИМЕРОЦИ ОД ЧОВЕЧКА КРВ! ОНА ШТО ГО ОТКРИЛ Е ПОЛОШО ОД НАЈЛОШАТА НОЌНА МОРА (ВИДЕО)

Пронаоѓачот и почитуваниот доктор на медицина Ричард Флеминг, објавил 32 минутна детална презентација во која го претставува неговото шокантно откритие. При крајот на 2020 година,…

Види повеќе ДОКТОР ЈА ТЕСТИРАЛ ФАЈЗЕРОВАТА BAKЦИНA ПРОТИВ KOBИД 19 НА ПРИМЕРОЦИ ОД ЧОВЕЧКА КРВ! ОНА ШТО ГО ОТКРИЛ Е ПОЛОШО ОД НАЈЛОШАТА НОЌНА МОРА (ВИДЕО)