илон маск чип мајмуни

За да ги чипира луѓето, Маск пробувал на мајмуни: Им бил осакатен мозокот со експерименти и биле оставени да умрат во страдање

Компанијата „Неуралинк“ на светскиот милијардер Илон Маск, која неодамна објави дека се подготвува да тестира микрочипови на луѓе, се најде на удар на Комитетот на…

Види повеќе За да ги чипира луѓето, Маск пробувал на мајмуни: Им бил осакатен мозокот со експерименти и биле оставени да умрат во страдање