vakcini bez test

УШТЕ ЕДНА РУНДА ЕКСПЕРИМЕНТИ! NEW YORK POST – НОВИТЕ BAKЦИНИ ЌЕ СЕ ДАВААТ И БЕЗ ЗАВРШЕНИ ТЕСТОВИ ЗА ЕФИКАСНОСТА

„Њујорк пост“ објави нешто што многумина од нас го знаат кога станува збор за претходните „животоспасувачки“ вaкцини, а се работи за тестирање на ефективноста на…

Види повеќе УШТЕ ЕДНА РУНДА ЕКСПЕРИМЕНТИ! NEW YORK POST – НОВИТЕ BAKЦИНИ ЌЕ СЕ ДАВААТ И БЕЗ ЗАВРШЕНИ ТЕСТОВИ ЗА ЕФИКАСНОСТА