vonredna sostojba nujork

ГЛОБАЛНО ЗАТОПЛУВАЊЕ?! БАЈДЕН ПРОГЛАСИ ВОНРЕДНА СОСТОЈБА ВО ЊУЈОРК ПОРАДИ СНЕГ

БАФАЛО, Њујорк (ВАБЦ) – Претседателот Џо Бајден одобри федерална вонредна состојба за 11 окрузи во Њујорк, откако историските нивоа на снег го затрупаа регионот во…

Види повеќе ГЛОБАЛНО ЗАТОПЛУВАЊЕ?! БАЈДЕН ПРОГЛАСИ ВОНРЕДНА СОСТОЈБА ВО ЊУЈОРК ПОРАДИ СНЕГ