vakcina norveska

ПОМОР ВО СТАРЕЧКИ ДОМ ВО НОРВЕШКА – НЕКОЛКУ ДЕНА ПОСЛЕ ПРВАТА BAKЦИНА ЗА KOBИД

Во рок од неколку дена по примањето на првата вaкцина за KOBИД 19, починаа речиси дваесет лица од домовите за стари лица во Норвешка, што…

Види повеќе ПОМОР ВО СТАРЕЧКИ ДОМ ВО НОРВЕШКА – НЕКОЛКУ ДЕНА ПОСЛЕ ПРВАТА BAKЦИНА ЗА KOBИД
НОРВЕШКА СО АПОКАЛИПТИЧНО ПРЕДУПРЕДУВАЊЕ ДО СВОИТЕ ЖИТЕЛИ: ПОДГОТВЕТЕ СЕ ЗА НУКЛЕАРНА КАТАСТРОФА ВО УКРАИНА

НОРВЕШКА СО АПОКАЛИПТИЧНО ПРЕДУПРЕДУВАЊЕ ДО СВОИТЕ ЖИТЕЛИ: ПОДГОТВЕТЕ СЕ ЗА НУКЛЕАРНА КАТАСТРОФА ВО УКРАИНА

Норвешкиот министер за одбрана, Од Роџер Еноксен, им порача на граѓаните дека во случај на нуклеарна катастрофа во Украина, радиоактивни материјали може да прелетаат над…

Види повеќе НОРВЕШКА СО АПОКАЛИПТИЧНО ПРЕДУПРЕДУВАЊЕ ДО СВОИТЕ ЖИТЕЛИ: ПОДГОТВЕТЕ СЕ ЗА НУКЛЕАРНА КАТАСТРОФА ВО УКРАИНА