bajden nov svetski poredok

СЛУЧАЈНОСТ ИЛИ НАМЕРА? ПРЕД ДА ЗАМИНЕ ЗА БРИСЕЛ, БАЈДЕН НАЈАВИ НОВ СВЕТСКИ ПОРЕДОК И АМЕРИКА КОЈА ЌЕ ГО ВОДИ

Американскиот претседател Џо Бајден изненади многумина со изјавата дека наскоро ќе се воспостави „новиот светски поредок“ и дека на САД е оставено да го води.…

Види повеќе СЛУЧАЈНОСТ ИЛИ НАМЕРА? ПРЕД ДА ЗАМИНЕ ЗА БРИСЕЛ, БАЈДЕН НАЈАВИ НОВ СВЕТСКИ ПОРЕДОК И АМЕРИКА КОЈА ЌЕ ГО ВОДИ