БЕЗМАЛКУ 100% ОД XOCПИТАЛИЗИРАНИТЕ ВО НОВ ЗЕЛАНД СЕ ПОТПОЛНО BAKЦИHИPAHИ!!! ДАЛИ ОВИЕ ОФИЦИЈАЛНИ ПОДАТОЦИ КОНЕЧНО ЌЕ НИ ГИ ОТВОРАТ ОЧИТЕ?!

БЕЗМАЛКУ 100% ОД XOCПИТАЛИЗИРАНИТЕ ВО НОВ ЗЕЛАНД СЕ ПОТПОЛНО BAKЦИHИPAHИ!!! ДАЛИ ОВИЕ ОФИЦИЈАЛНИ ПОДАТОЦИ КОНЕЧНО ЌЕ НИ ГИ ОТВОРАТ ОЧИТЕ?!

Официјалните податоци скриени во извештајот објавен од Министерството за здравство на Нов Зеланд открија дека целосно вaкцинираната популација го сочинува огромното мнозинство на хоспитализирани со…

Види повеќе БЕЗМАЛКУ 100% ОД XOCПИТАЛИЗИРАНИТЕ ВО НОВ ЗЕЛАНД СЕ ПОТПОЛНО BAKЦИHИPAHИ!!! ДАЛИ ОВИЕ ОФИЦИЈАЛНИ ПОДАТОЦИ КОНЕЧНО ЌЕ НИ ГИ ОТВОРАТ ОЧИТЕ?!