djokovic australia open

ТАТКОТО НА ЃОКОВИЌ ОТКРИВА: НОВАК ВЕРОЈАТНО НЕМА ДА ИГРА НА АВСТРАЛИЈА ОПЕН ”НИЕ ГО ИЗМИСЛИВМЕ СВЕТОТ НА СЛОБОДАТА”

Срѓан Ѓоковиќ, таткото на најдобриот тенисер на планетата Новак Ѓоковиќ, зборувал за тоа дека неговиот син потенцијално ќе го пропушти Австралија Опен: ”Под овие уцени…

Види повеќе ТАТКОТО НА ЃОКОВИЌ ОТКРИВА: НОВАК ВЕРОЈАТНО НЕМА ДА ИГРА НА АВСТРАЛИЈА ОПЕН ”НИЕ ГО ИЗМИСЛИВМЕ СВЕТОТ НА СЛОБОДАТА”