АУДИО ЧЕСТИТКА НА ЃОКОВИЌ ЗА МАКЕДОНИЈА!!!

АУДИО ЧЕСТИТКА НА ЃОКОВИЌ ЗА МАКЕДОНИЈА!!!

Со посредство на менаџерот Никола Томиќ, кој е добар пријател на тенискиот ас, да чуеме што има да каже Ноле за успехот на Македонија во…

Види повеќе АУДИО ЧЕСТИТКА НА ЃОКОВИЌ ЗА МАКЕДОНИЈА!!!
novak djokovic

КАКО СИСТЕМОТ ПОБЕДИ БЕЗ ДОКАЗИ И АРГУМЕНТИ!? ЃОКОВИЌ ДОБИ НАЛОГ ЗА ДЕПОРТИРАЊЕ

Новак Ѓоковиќ, најдобриот тенисер во светот, со одлука на тричлениот Судски совет на Сојузниот суд во Канбера, доби налог за депортација од Австралија, со што…

Види повеќе КАКО СИСТЕМОТ ПОБЕДИ БЕЗ ДОКАЗИ И АРГУМЕНТИ!? ЃОКОВИЌ ДОБИ НАЛОГ ЗА ДЕПОРТИРАЊЕ