novak djokovic

НОВАК ЈА ПОБЕДИ BAKЦИHAЛНАТА ДИКТАТУРА НА АВСТРАЛИЈА! МЕРКИТЕ СЕ ПРИЛАГОДУВААТ ПОРАДИ НЕГО

Директорот на турнирот Австралија опен, Крег Тајли, вели дека играчите кои ќе се пријават за медицинско ослободување без вакцинација против коронавирус ќе бидат прегледани од…

Види повеќе НОВАК ЈА ПОБЕДИ BAKЦИHAЛНАТА ДИКТАТУРА НА АВСТРАЛИЈА! МЕРКИТЕ СЕ ПРИЛАГОДУВААТ ПОРАДИ НЕГО