kako da se spasite od nuklearna bomba

НА ГЛУПОСТИТЕ ИМ НЕМА КРАЈ! АМЕРИКАНСКА ИНСТИТУЦИЈА СОВЕТУВА – ВО СЛУЧАЈ НА НУКЛЕАРЕН НАПАД, ДРЖЕТЕ ДИСТАНЦА И НОСЕТЕ МАСКА (ВИДЕО)

Федералната агенција за управување со вонредни состојби на САД, или ФЕМА, ги ажурираше своите упатства за подготвеноста на јавноста за „нуклеарна експлозија“, која вклучува совети…

Види повеќе НА ГЛУПОСТИТЕ ИМ НЕМА КРАЈ! АМЕРИКАНСКА ИНСТИТУЦИЈА СОВЕТУВА – ВО СЛУЧАЈ НА НУКЛЕАРЕН НАПАД, ДРЖЕТЕ ДИСТАНЦА И НОСЕТЕ МАСКА (ВИДЕО)