МЕДВЕДЕВ ПРЕДУПРЕДИ НА НУКЛЕАРНА ВОЈНА МЕЃУ РУСИЈА И НАТО

МЕДВЕДЕВ ПРЕДУПРЕДИ НА НУКЛЕАРНА ВОЈНА МЕЃУ РУСИЈА И НАТО

Снабдувањето на Украина со оружје ја зголемува веројатноста за конфликт меѓу Русија и НАТО, кој може да прерасне во нуклеарна војна, предупреди денеска рускиот заменик-претседател…

Види повеќе МЕДВЕДЕВ ПРЕДУПРЕДИ НА НУКЛЕАРНА ВОЈНА МЕЃУ РУСИЈА И НАТО
НОРВЕШКА СО АПОКАЛИПТИЧНО ПРЕДУПРЕДУВАЊЕ ДО СВОИТЕ ЖИТЕЛИ: ПОДГОТВЕТЕ СЕ ЗА НУКЛЕАРНА КАТАСТРОФА ВО УКРАИНА

НОРВЕШКА СО АПОКАЛИПТИЧНО ПРЕДУПРЕДУВАЊЕ ДО СВОИТЕ ЖИТЕЛИ: ПОДГОТВЕТЕ СЕ ЗА НУКЛЕАРНА КАТАСТРОФА ВО УКРАИНА

Норвешкиот министер за одбрана, Од Роџер Еноксен, им порача на граѓаните дека во случај на нуклеарна катастрофа во Украина, радиоактивни материјали може да прелетаат над…

Види повеќе НОРВЕШКА СО АПОКАЛИПТИЧНО ПРЕДУПРЕДУВАЊЕ ДО СВОИТЕ ЖИТЕЛИ: ПОДГОТВЕТЕ СЕ ЗА НУКЛЕАРНА КАТАСТРОФА ВО УКРАИНА
САМО ВО КОЈ СЛУЧАЈ РУСИЈА ЌЕ УПОТРЕБИ НУКЛЕАРНО ОРУЖЈЕ?!

САМО ВО КОЈ СЛУЧАЈ РУСИЈА ЌЕ УПОТРЕБИ НУКЛЕАРНО ОРУЖЈЕ?!

„Русија ќе користи нуклеарно оружје само доколку навистина е загрозено нејзиното постоење, изјави вечерва портпаролот на Кремљ,“ Дмитриј Песков. Песков изјави дека руската армија не…

Види повеќе САМО ВО КОЈ СЛУЧАЈ РУСИЈА ЌЕ УПОТРЕБИ НУКЛЕАРНО ОРУЖЈЕ?!