nulta efekt

KOBИД “EПИДEMИJA”: ЗАТВОРСКА СТУДИЈА ВО ТЕКСАС ПОКАЖУВА НУЛТА КОРИСТ ОД BAKЦИHИPAЊETO!

Голем тим истражувачи од Центарот за контрола и превенција на болести (ЦДЦ) и американското Министерство за правда преку обемна студија во затвор во Тексас откриле…

Види повеќе KOBИД “EПИДEMИJA”: ЗАТВОРСКА СТУДИЈА ВО ТЕКСАС ПОКАЖУВА НУЛТА КОРИСТ ОД BAKЦИHИPAЊETO!