ТЕНИСКИОТ СВЕТ ВО ШОК ОТКАКО ДУРИ 15 ЦЕЛОСНО BAKЦИHИPAHИ ИГРАЧИ НЕ БЕА ВО МОЖНОСТ ДА ГО ЗАВРШАТ ТУРНИРОТ ВО МАЈАМИ ПОРАДИ ЗДPABСТВЕНИ ПОТЕШКОТИИ

ТЕНИСКИОТ СВЕТ ВО ШОК ОТКАКО ДУРИ 15 ЦЕЛОСНО BAKЦИHИPAHИ ИГРАЧИ НЕ БЕА ВО МОЖНОСТ ДА ГО ЗАВРШАТ ТУРНИРОТ ВО МАЈАМИ ПОРАДИ ЗДPABСТВЕНИ ПОТЕШКОТИИ

Љубителите на тенисот се вознемирени, а светот на спортот се тресе откако невиден број играчи се повлекоа од турнирот во Мајами оваа недела. Вкупно 15…

Види повеќе ТЕНИСКИОТ СВЕТ ВО ШОК ОТКАКО ДУРИ 15 ЦЕЛОСНО BAKЦИHИPAHИ ИГРАЧИ НЕ БЕА ВО МОЖНОСТ ДА ГО ЗАВРШАТ ТУРНИРОТ ВО МАЈАМИ ПОРАДИ ЗДPABСТВЕНИ ПОТЕШКОТИИ
НИШТО СТРАШНО: ШТО Е СО 9-ТЕ СТРАНИЦИ НЕГАТИВНИ НУС-ПОЈАВИ ОД BAKЦИHATA НА ФАЈЗEP?!

НИШТО СТРАШНО: ШТО Е СО 9-ТЕ СТРАНИЦИ НЕГАТИВНИ НУС-ПОЈАВИ ОД BAKЦИHATA НА ФАЈЗEP?!

Како дел од постапката за добивање дозвола за вакцината Фaјзер до американската ФДА меѓу целата документација има испорачано и 9 страници со таксативно наведување на…

Види повеќе НИШТО СТРАШНО: ШТО Е СО 9-ТЕ СТРАНИЦИ НЕГАТИВНИ НУС-ПОЈАВИ ОД BAKЦИHATA НА ФАЈЗEP?!