vakcina nuspojavi

НУСПОЈАВИ ОД BAKЦИНАТА ЗА KOBИД 19 СЕ ПРЕНЕСУВААТ НА НЕBAKЦИНИРАНИТЕ, ПОКАЖУВА ЕДНА СТУДИЈА

Дали вaкцинираните ги префрлаат нуспојавите од вaкцината за KOBИД-19 на невaкцинирани луѓе? „Здравствени експерти и проверувачи на факти“ велат дека ова е глупаво прашање. Сепак,…

Види повеќе НУСПОЈАВИ ОД BAKЦИНАТА ЗА KOBИД 19 СЕ ПРЕНЕСУВААТ НА НЕBAKЦИНИРАНИТЕ, ПОКАЖУВА ЕДНА СТУДИЈА
НИШТО СТРАШНО: ШТО Е СО 9-ТЕ СТРАНИЦИ НЕГАТИВНИ НУС-ПОЈАВИ ОД BAKЦИHATA НА ФАЈЗEP?!

НИШТО СТРАШНО: ШТО Е СО 9-ТЕ СТРАНИЦИ НЕГАТИВНИ НУС-ПОЈАВИ ОД BAKЦИHATA НА ФАЈЗEP?!

Како дел од постапката за добивање дозвола за вакцината Фaјзер до американската ФДА меѓу целата документација има испорачано и 9 страници со таксативно наведување на…

Види повеќе НИШТО СТРАШНО: ШТО Е СО 9-ТЕ СТРАНИЦИ НЕГАТИВНИ НУС-ПОЈАВИ ОД BAKЦИHATA НА ФАЈЗEP?!