barak obama kampanja

ВИРАЛНО! ОБАМА НЕ МОЖЕШЕ ДА ОДРЖИ ГОВОР! ”Е*И СЕ БАЈДЕН” (ВИДЕО)

Поранешниот претседател на САД Барак Обама деновиве е на предизборна турнеја за среднорочната кампања за демократите. Тој беше испратен да им помогне на демократите, да…

Види повеќе ВИРАЛНО! ОБАМА НЕ МОЖЕШЕ ДА ОДРЖИ ГОВОР! ”Е*И СЕ БАЈДЕН” (ВИДЕО)