eve vo koi drzavi mozete slobodno da patuvate

ЕВЕ ВО КОИ ДРЖАВИ МОЖЕ ДА ПАТУВАТЕ ИАКО НЕ СТЕ BAKЦИHИPAHИ

Сезоната на патувања наскоро ќе започне и луѓето кои не се вaкцинирани се прашуваат: “Во кои земји сум добредојден без убоди и карантин?” Не грижете…

Види повеќе ЕВЕ ВО КОИ ДРЖАВИ МОЖЕ ДА ПАТУВАТЕ ИАКО НЕ СТЕ BAKЦИHИPAHИ