avstrija protest

АВСТРИЈЦИТЕ БАРААТ ОФИЦИЈАЛНА ВИЕНА ДА СЕ ОТКАЖЕ ОД АНТИРУСКИТЕ САНКЦИИ, НЕ САКААТ ДА ВЛЕЗАТ ВО НАТО

Жителите на Австрија бараат официјална Виена да се откаже од антируските санкции, пишува австриски Екпрес. Австријците изгубија секакво трпение и бараат нивната влада да престане…

Види повеќе АВСТРИЈЦИТЕ БАРААТ ОФИЦИЈАЛНА ВИЕНА ДА СЕ ОТКАЖЕ ОД АНТИРУСКИТЕ САНКЦИИ, НЕ САКААТ ДА ВЛЕЗАТ ВО НАТО