oklahoma

ПОБЕДА! СУДОТ ВО АМЕРИКА БЛОКИРАШЕ БОЛНИЦА ДА ГИ ОТПУШТА НЕBAKЦИНИPAHИТE РАБОТНИЦИ!

Во обид да ги заштитат вистинските здравствени херои во Оклахома од дискриминацијата, државата Оклахома во петокот поднела тужба како би ја блокирала Ascension Healthcare, една…

Види повеќе ПОБЕДА! СУДОТ ВО АМЕРИКА БЛОКИРАШЕ БОЛНИЦА ДА ГИ ОТПУШТА НЕBAKЦИНИPAHИТE РАБОТНИЦИ!