olabavuvanje na merkite vo makedonija

ЗОШТО НЕМА УКИНУВАЊЕ НА СÈ? СЕ ЧЕКА ОДЛУКА НА КРИЗНИОТ ШТАБ ЗА ОЛАБАВУВАЊЕ НА МЕРКИТЕ

Главниот координативен кризен штаб деновиве се очекува да ги разгледа препораките за олабавување на кoвид мерките на Комисијата за заразни болести, а потоа да бидат…

Види повеќе ЗОШТО НЕМА УКИНУВАЊЕ НА СÈ? СЕ ЧЕКА ОДЛУКА НА КРИЗНИОТ ШТАБ ЗА ОЛАБАВУВАЊЕ НА МЕРКИТЕ